Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    366
    Like
    177
    Liked 143 Times in 70 Posts
    My solution: I created 2 login versions

    cwj and CWJ

    - now one is always working, most of the time small letters, it takes me max 2 attempts

  2. #12
    Senior Member Jarek Z's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Wroclaw
    Posts
    6,803
    Like
    2,631
    Liked 2,173 Times in 1,100 Posts
    3 attempts for me today!
    http://www.rallymadness.prv.pl - rally photos and movies!

  3. #13
    Senior Member Jarek Z's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Wroclaw
    Posts
    6,803
    Like
    2,631
    Liked 2,173 Times in 1,100 Posts
    Is anybody workin' on this problem? 9 attempts today!
    http://www.rallymadness.prv.pl - rally photos and movies!

  4. #14
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Ry, Denmark
    Posts
    95
    Like
    38
    Liked 12 Times in 8 Posts
    This problem has been annoying me for a year now. Some days I have been able to log in at first attempt, but more often than not 2, 3 or even more attempts was required. Some days I even have given up completely.

    But a week ago I noticed something. I always use the same link to access the forum - and have done so for years - and I noticed that the link was not a secure connection (http://... at the start of the link). I have changed my link to https://www.motorsportforums.com/forum.php and since, I have been able to log on without problems. This has now worked for a week, so I am beginning to hope, that I have hit a solution.

    I don't know, if it will continue working, but I just thought, I would share it with you, so that you also could check, if it could be a help for you.

  5. Likes: Jarek Z (Yesterday)
  6. #15
    Senior Member Jarek Z's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Wroclaw
    Posts
    6,803
    Like
    2,631
    Liked 2,173 Times in 1,100 Posts
    Quote Originally Posted by hsmed View Post
    I always use the same link to access the forum - and have done so for years - and I noticed that the link was not a secure connection (http://... at the start of the link). I have changed my link to https://www.motorsportforums.com/forum.php and since, I have been able to log on without problems. This has now worked for a week, so I am beginning to hope, that I have hit a solution.

    I don't know, if it will continue working, but I just thought, I would share it with you, so that you also could check, if it could be a help for you.
    Thanks for sharing this tip. How do you login to the forum? Do you use the small user/password text boxes in the upper right corner? Or do you login using 'Reply' button?
    http://www.rallymadness.prv.pl - rally photos and movies!

  7. #16
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Ry, Denmark
    Posts
    95
    Like
    38
    Liked 12 Times in 8 Posts
    Quote Originally Posted by Jarek Z View Post
    Thanks for sharing this tip. How do you login to the forum? Do you use the small user/password text boxes in the upper right corner? Or do you login using 'Reply' button?
    Hi Jarek. I always log in by using the user/password text in the upper right corner. But I also have to tell, that using the https-solution has not made the login-problem disappear completely. I am still rejected sometimes - however, it is slightly better than before.

  8. Likes: Jarek Z (Yesterday)
  9. #17
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    378
    Like
    0
    Liked 39 Times in 19 Posts
    It happens to me on the (very rare) occasions that I try to log in. Usually I just lurk & read the posts of interest. I have found that sometimes when the login fails I can hit the page refresh button causing my browser (Firefox) to re-send the login data & that gets me in. It's how I got in to post this.

  10. Likes: hsmed (31st May 2020),Jarek Z (Yesterday)
  11. #18
    Senior Member Jag_Warrior's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    8,297
    Like
    100
    Liked 141 Times in 112 Posts

    Angry

    These damn spammers don't seem to have any problem logging in, do they?

    Where's Mark?

    Where's Pino?

    Is there anybody out there???
    s-l400.jpg
    Attached Images Attached Images
    "Every generation's memory is exactly as long as its own experience." --John Kenneth Galbraith

  12. Likes: Jarek Z (Yesterday)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •